Filosofi

Keep it real and simple!

Jeg arbejder ud fra en filosofi om, at ledelse skal være autentisk og enkel. Uanset hvor komplekse problemerne er - så må og skal løsningerne være enkle, hvis de skal virke - og så tror jeg lige som direktøren for Irma Alfred Josefsen på, at fokus skal være på medarbejderne i højere grad end på tallene. 

Det gælder om at få nærvær og dialog ind i ledelse. På den måde bliver du en troværdig og relationskabende leder, og det fremmer engagementet, motivationen og viljen til at skabe resultater både hos ledere og medarbejdere - og det kan ses på bundlinjen.

For fremtidens leder gælder det derfor først og fremmest om at være sig selv og finde sin egen stil ved at turde bruge sin personlighed, være opmærksom, nysgerrig og relationsskabende – uanset køn. En synlig og nærværende leder, som lytter til sine medarbejdere og fornemmer, hvor de er. En leder, der viser tillid og har respekt for andre og en tro på, at medarbejderne gør deres bedste. En leder der viser retning og som skaber et tilhørsforhold mellem medarbejdere og virksomhed - og sidst men ikke mindst en leder, der er ærlig i sine udmeldinger, og som lytter og koorigere i forhold til den feed-back han/hun får. 

Det er ligegyldig om du arbejder med virksomhedens strategi eller andre udviklingsprojekter. Forandringer skaber angst og uro, og følelserne er i spil. Det er derfor en god ide, at arbejde med meget små forandringer og/eller ved at erkende, at denne angst og uro er der og bevidst arbejde med at skabe klarhed omkring den eller de forandringer, der tilstræbes. Her er det vigtigt at have kendskab til de psykologiske faktorer, der spiller ind.

Klik her, hvis du vil vide mere om mulighederne for at blive en bedre leder.