Profil

Jeg er ekspert i enkel god ledelse. Jeg rådgiver dig, der som leder skal performe i hverdagen uanset om du skal sælge et budskab, uddelegere opgaver, opbygge relationer eller gennemføre en forandringsproces.
 
Jeg rådgiver 1 til 1 eller i grupper, holder workshops og foredrag. Klik her for at læse mere.

 
Jeg har særlig fokus på at gøre ledelse enkel, og jeg har gennem de sidste 20 år opnået stor praktisk erfaring og gode resultater ved at arbejde med autencitet, nærvær og med at sige tingene, som de er. Vores omgivelser kan nemlig bedre forholde sig til, det vi siger og gør, hvis vi er ærlige. Jeg tænker i muligheder og handling og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Jeg træner og rådgiver ledere, mellemledere i både private og offentlige virksomheder.
 

Jeg er uddannet jurist og har en Master i organisationspsykologi og en NLP Business Master. Jeg har arbejdet som leder i over 20 år blandt andet i den finansielle sektor, som personalechef og forsikringstekniskschef og som administrerende direktør i detailbranchen, indtil jeg i 2008 besluttede mig for at drive min egen virksomhed og etablerede tactum.

Sagt om mig
"Pernille har en god indlevelsesevne og er hurtig til at få overblik og sætte sig ind i situationer. Hun lytter og formår, at komme ind bag ved - og så får hun tingene til at ske."
"Pernille er en direkte og modig samarbejdspartner. Hun taler ikke en efter munden - hun siger det, hun mener, og så har hun en alternativ og nytænkende tilgang til begrebet ledelse. "
"Man kan mærke, at Pernille har sjælen med i det, hun laver. Hun er åben og levende og har en ægte og troværdig tilgang til tingene."
 
Reference:
Ydelserne tilpasses vores behov
Hos tactum har vi fundet en professionel og nytænkende samarbejdspartner, hvor ydelserne tilpasses de behov, vi har. Behov og mål bliver grundigt udfordret og afdækket inden et konkret projekt bliver igangsat, og der er fokus på, at løsningerne skal fungere i praksis. Pernille Taarup går ikke af vejen for at stille kritiske spørgsmål og udfordre ledelsen for at sikre succes med et projekt – dette bliver gjort professionelt og med stor indsigt i den enkelte organisation, hun samarbejder med.
Administrerende direktør Lisbet Broman Jensen,
Gartnernes Forsikring GS.

Ønsker du at høre nærmere om, hvad jeg kan gøre for dig og/eller din ledergruppe, kan du kontakte mig, når det passer dig bedst. 


Se kontaktoplysninger